Project omschrijving

INTO business Duin- en Bollenstreek

ZAKENMAGAZINE VOOR ONDERNEMERS IN HET MKB

Magazine INTO business

PAKKENDE ARTIKELEN

INTO business is een zakenmagazine voor ondernemers in het mkb, bestuurders van organisaties en besluitnemers bij gemeenten in de Duin- en Bollenstreek. Het blad wordt verspreid onder 4000 ondernemers in de regio.

INTO business informeert ondernemers over regionale ontwikkelingen en geeft de lezers een kijkje in de keuken bij collega-ondernemers. Deze aflevering van het magazine heeft als thema ‘familiebedrijf’.

  • Interview

  • Tekstschrijven

Lees INTO business

Resultaat

INTO business informeert ondernemers in de Duin- en Bollenstreek over ondernemerszaken en neemt je meer naar allerlei verschillende bedrijven in het mkb. Ik schreef in dit themanummer over familiebedrijven een artikel over Installatiebedrijf Grimbergen in Rijnsburg. De geschiedenis van de onderneming gaat terug tot 1748. Het gesprek met de broers Thijs en Rob Grimbergen was het eerste interview op locatie na maanden ‘binnen zitten’ door de coronapandemie.

Installatiebedrijf Grimbergen heeft met het artikel een middel om zich te profileren en relaties te vertellen over de bedrijfshistorie. Het artikel ondersteunt ook de naamsverandering die het bedrijf onlangs heeft doorgemaakt, van Grimbergen Noordermeer naar Installatiebedrijf Grimbergen.

Tijd voor een goed gesprek?

HEEFT U EEN COMMUNICATIE-IDEE WAAR IK U BIJ KAN HELPEN?

Neem Contact Op