Project omschrijving

Insights – Topaz Leiden

MAGAZINE DAT ACTUELE ONTWIKKELINGEN IN SAMENLEVING EN BEDRIJFSLEVEN BELICHT

Cover Insights Topaz

TEKSTREDACTIE

Insights belicht actuele ontwikkelingen in diverse sectoren van de Nederlandse economie, zowel profit als non-profit. Ik stel voor het magazine de inhoud samen, bedenk interessante onderwerpen en invalshoeken en zoek er vervolgens informatie en gesprekspartners bij.

Deze aflevering gaat over de ouderenzorg. Het hoofdartikel gaat over Topaz, een organisatie voor ouderenzorg die actief is in Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Verder staat er onder meer een interview in met Tineke Abma, hoogleraar ouderenparticipatie en directeur van Leyden Academy on Vitality and Ageing. Chantal Beks, bestuurslid van branchevereniging Actiz, vertelt over knelpunten op de arbeidsmarkt en mogelijke oplossingen.

  • Concept en inhoud

  • Interview

  • Desk research

  • Artikelen schrijven

Lees de online-versie van Insights

Resultaat

In Insights staat altijd één branche centraal met speciale aandacht voor een organisatie die actief is in die branche. In dit geval gaat het om de ouderenzorg. Centraal staat zorgaanbieder Topaz. Uitgever Goo Media verzendt de helft van de oplage naar een geselecteerde categorie ontvangers. Topaz heeft met het magazine een krachtig instrument voor haar PR-beleid. Andere partijen die in het magazine aan het woord komen, krijgen ook een aantal exemplaren voor hun marketing.

Tijd voor een goed gesprek?

HEEFT U EEN COMMUNICATIE-IDEE WAAR IK U BIJ KAN HELPEN?

Neem Contact Op