Project omschrijving

INTO business Duin- en Bollenstreek

ZAKENBLAD VOOR ONDERNEMERS IN HET MKB

Cover INTO business

PAKKENDE ARTIKELEN

INTO business is een zakenmagazine voor ondernemers in het mkb, bestuurders van organisaties en besluitnemers bij gemeenten in de Duin- en Bollenstreek. Het blad wordt verspreid onder 4000 ondernemers in de regio.

INTO business informeert ondernemers over regionale ontwikkelingen en geeft de lezers een kijkje in de keuken bij collega-ondernemers. Deze aflevering van het magazine heeft als thema ‘topsport’.

  • Interview

  • Tekstschrijven

Lees artikel

Resultaat

INTO business informeert ondernemers in de Duin- en Bollenstreek over ondernemerszaken en neemt je meer naar allerlei verschillende bedrijven in het mkb.Voor deze aflevering schreef ik een artikel over Interplan Bouwsupport, adviesbureau voor de bouw. Ron Duivenvoorden en Dirk Knetsch begonnen in 1997 hun eigen calculatiebureau. 25 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend adviesbureau voor de bouw met 40 medewerkers. De komende jaren willen de oprichters langzaam afstand nemen van het bedrijf. Ze bereiden een overdracht voor. In dit artikel vertellen ze de markt over hun naderende afscheid en introduceren ze hun mogelijke opvolger.

Tijd voor een goed gesprek?

HEEFT U EEN COMMUNICATIE-IDEE WAAR IK U BIJ KAN HELPEN?

Neem Contact Op