Project omschrijving

Doing business with

MAGAZINE OVER EEN ONDERNEMING EN HAAR OMGEVING

Doing business with

SAMENSTELLING EN REDACTIE

Doing business with is een uitgave van Goo Media. In het magazine portretteren we een mkb-bedrijf en zijn branche. Voor Doing business with bedenk ik de onderwerpen, verzamel ik informatie en schrijf ik de teksten.

In deze aflevering staat Muller Bouw in Oss centraal. Voor dit nummer sprak ik behalve met de directie van Muller Bouw onder anderen met wethouder Joop van Orsouw (bouwen & wonen) en met directeur Harrie Windmüller van woningcorporatie Brabant Wonen.

  • Samenstelling

  • Interview
  • Desk Research
  • Artikelen schrijven

Resultaat

Doing business with richt zich op succesvolle ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Goo Media geeft ondernemers een podium om hun verhaal te doen. Met het magazine kan het bedrijf zich profileren. Elke editie bevat enthousiaste verhalen, relevante praktijkcases, boeiende interviews en achtergrondartikelen. Doing Business is een combinatie van print én online. De online editie is ontwikkeld voor desktop, laptop en tablet. De uitgave biedt legio mogelijkheden om de inhoud online te delen. Via email, website en sociale media heeft het maximaal bereik.

Tijd voor een goed gesprek?

HEEFT U EEN COMMUNICATIE-IDEE WAAR IK U BIJ KAN HELPEN?

Neem Contact Op