Project omschrijving

Cardia Magazine

KWARTAALBLAD VAN ZORGORGANISATIE CARDIA

TEKSTREDACTIE

Cardia Magazine is het kwartaalblad van Cardia voor bewoners en naasten, medewerkers en vrijwilligers van deze zorgorganisatie in Den Haag en omgeving. Cardia heeft zes zorglocaties en Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer.

Het magazine vertelt verhalen uit de locaties. Diverse geledingen komen aan het woord, van de geestelijk verzorger tot de vrijwilliger die wandelt met cliënten en van de chef-kok tot de bewoner met de bijzondere collectie Dinky Toys.

  • Eindredactie

  • Advisering

Lees Cardia Magazine

Resultaat

Met het magazine laat Cardia intern en extern zien wat er gaande is bij de diverse locaties van de zorgorganisatie. Cardia Magazine zorgt voor verbinding, een van de kernwaarden van de organisatie. Bureau Schrijfwerk helpt om de artikelen te redigeren, zodat ze vlot leesbaar zijn en min of meer in dezelfde stijl. Bewoners kijken uit naar het blad, met name voor de verhalen over ‘hun’ locatie. Medewerkers en mantelzorgers lezen erin over nieuwe trends in de zorg. Zoals een nieuwe app om zicht te krijgen op wat er in de huiskamers gebeurt. Of een beeldscherm – het ‘Magisch Interactief Schilderij’ – dat bewoners helpt om herinneringen op te halen en met elkaar in gesprek te raken. Vrijwilligers zien wat andere vrijwilligers doen, geestelijk verzorgers inspireren lezers met hun column.

Tijd voor een goed gesprek?

HEEFT U EEN COMMUNICATIE-IDEE WAAR IK U BIJ KAN HELPEN?

Neem Contact Op